Investeren in
nieuw
gerealiseerd
vastgoed

Wij ontwikkelen en ondernemen voor nu en de volgende generaties. Samen inhoud geven aan een duurzame toekomst is onze missie. Onze nieuwbouw locaties bieden naast duurzaamheid ook kwaliteit en gebruiksgemak. Met prijzen vanaf  €88.880,- exclusief BTW bieden wij u een unieke kans om nieuw gerealiseerd vastgoed met een A+ label aan te kopen. Als groene belegging of voor eigen gebruik: altijd een goede investering!

Rendement

Waerderwerk is een tastbare belegging met de zekerheid van eigen onroerend goed. Uitstekende verhuurbaarheid, onderhoudsarme units en een eenvoudige exploitatie zorgen voor een mooi rendement. De huurinkomsten en het verkoopresultaat kunnen een mooie aanvulling zijn op uw pensioen.

De bedrijfsunits zijn uitstekend verhuurbaar. De goede verhuurkansen van uw unit maken een rendement van tussen de 7% en 10% mogelijk. Door verdere indexatie van de huurcontracten en de goede kans op waardestijging kan het rendement nog verder oplopen. Door de nieuwbouw en onderhoudsarme bouwwijze zijn de kosten beperkt. Uiteraard horen er bij iedere investering ook risico’s. Meer over het mogelijke rendement en de risico’s kunnen onze makelaars u vertellen in een persoonlijk gesprek.

Zekerheid en eenvoud

Investeren in een bedrijfsruimte is al vanaf een bescheiden bedrag mogelijk. Geniet zo van de zekerheid van uw eigen vastgoed en bepaal zelf hoe en aan wie u verhuurt. Maak het zo eenvoudig als u zelf wilt. Ook het onderhoud is eenvoudig geregeld. Dat doet de Vereniging van Eigenaars (VVE). Eenvoudig beleggen, met de zekerheid die u verdient.