Ideale locatie

Waerderwerk onderscheidt zich door een ideale ligging. De locatie aan de Beukenlaan 23 garandeert optimale bereikbaarheid en een groot groeiend verzorgingsgebied. Centraal in Heerhugowaard gelegen nabij het oude centrum en de nieuwbouwwijk De Draai.

HEERHUGOWAARD

Stad en gemeente in groei

Heerhugowaard is een stad en gemeente in ontwikkeling. In deze landelijk gelegen stad vinden ruim 50.000 inwoners hun thuis. Met tal van nieuwbouwprojecten en herinrichtingstrajecten kiest Heerhugowaard duidelijk voor vooruitgang.

Dankzij de gunstige ligging bedient Waerderwerk een riant verzorgingsgebied binnen Heerhugowaard. 

Aan de westelijke kant zijn de Rivierenwijk en Butterhuizen dichtbij. Ten noorden van het bedrijfsverzamelgebouw is de nieuwe wijk De Draai in volle ontwikkeling. De komende jaren worden hier ongeveer 2.700 woningen gerealiseerd.

HEERHUGOWAARD DUURZAAM

Heerhugowaard heeft de ambitie om zich te ontwikkelen tot één van de eerste energie- neutrale gemeenten van Nederland. Het gaat hierbij om het terugdringen van het directe energiegebruik voor wonen, werken en mobiliteit en het opwekken van duurzame energie. In 2030 wil Heerhugowaard een energie-neutrale gemeente zijn.

Waerderwerk draagt actief bij aan de ambitie van de gemeente Heerhugowaard door duurzaam te bouwen, in te zetten op zelfvoorziening met zonne-energie en sociaal betrokken ondernemers te faciliteren.

LOCATIE

Perfecte bereikbaarheid

Waerderwerk is uitstekend bereikbaar met de auto. Door de ligging aan de doorgaande weg met goed verlichte fietspaden is een bezoek met de fiets ook een goede optie.

Vanuit noordelijke richting is Waerderwerk snel en eenvoudig te bereiken via de Vondellaan of de Oosttangent. Vanuit het zuiden is de Oostdijk of de Jan Glijnisweg een snelle route naar het duurzaam gebouwde bedrijfsverzamelgebouw. 

RUIME PARKEERMOGELIJKHEDEN MET
LAADPALEN

Met ruime parkeermogelijkheden is het altijd mogelijk uw auto te parkeren. Dichtbij en gratis bovendien. Komt u op de fiets, e-bike of pedelec, dan kunt u terecht in de stalling dichtbij de hoofdingang.

Om duurzame mobiliteit te stimuleren zijn er ook diverse laadpalen beschikbaar voor het laden van elektrische auto’s of motorfietsen. Voor het laden van e-bike of pedelec zijn laadpunten voorhanden in de stalling. Ook zijn er diverse snelladers te vinden, waardoor Waerderwerk ook een prettige tussentop voor een doorreis vormt.