Dit is
Waerderwerk

Waerderwerk ontwikkelden wij samen met de gemeente Heerhugowaard. Het resultaat  is een duurzaam gebouwd bedrijfsverzamelgebouw waar maatschappelijk en sociaal ondernemen centraal staat. Het biedt alles wat nodig is om uw bedrijfsactiviteiten bewust uit te kunnen oefenen.

Sociaal maatschappelijk ondernemen:
werken met een missie

Binnen de gemeente Heerhugowaard is deze vorm van ondernemen erg belangrijk. Waerderwerk is gerealiseerd om de sociaal maatschappelijk samenhang in Heerhugowaard verder te ontwikkelen.

Ondernemen draait om meer dan alleen winst maken, dat vinden gelukkig steeds meer ondernemers. Sociaal maatschappelijk ondernemen is de laatste jaren dan ook sterk in opkomst. Er zijn steeds meer bedrijven waar voor winst wordt gegaan met behoud van onze leefomgeving, maar waar winst ook belangrijk blijft om een duurzame bedrijfsvoering te blijven realiseren.

Bent u een ondernemer die in het bedrijfsplan naast economische doelen ook aandacht besteedt aan de zorg voor elkaar (People, Planet, Profit), dan is Waerderwerk de perfecte locatie voor uw onderneming. 

Benieuwd of u zich op basis van het bestemmingsplan bij ons mag vestigen? Hiervoor kunt u contact opnemen met de gemeente Heerhugowaard. Om u alvast een indicatie te geven hebben wij een handige checklist. Deze kunt u opvragen bij de makelaar.